Uvjeti poslovanja

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Tommy d.o.o. iz Splita, Domovinskog rata 93 (u daljnjem tekstu: Tommy / Lunaria)
Tommy d.o.o. ( Lunaria) ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Tommy d.o.o. ( Lunaria) se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
Tommy d.o.o. ( Lunaria) ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Tommy d.o.o. ( Lunaria) zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Tommy d.o.o. ( Lunaria) se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju Tommy d.o.o. ( Lunaria) ili posjetite neki od maloprodajnih dućana.

Važno je pročitati našu Politiku privatnosti na internetu i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost. Trudili smo se da bude napisana što jasnije i da bude svakom razumljiva, sa željom da zadržimo Vaše puno povjerenje u način kako postupamo s Vašim osobnim podacima.

 

GARANCIJA PRIVATNOSTI

Mi u Tommy d.o.o. (Lunaria) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
Svi zaposleni u Tommy d.o.o. (Lunaria) i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Tommy d.o.o. (Lunaria) i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima Tommy d.o.o. (Lunaria) kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
Tommy d.o.o. (Lunaria) garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Tommy d.o.o. (Lunaria) neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Tommy d.o.o. (Lunaria) može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

CJENIK

Na stranicama kataloga možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni u našim maloprodajnim trgovinama. Cijena u Webshopu može odstupati od cijene u maloprodajama te je stoga i označena kao Webshop cijena. Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama, isto tako svi artikli koji se nalaze u trgovinama nisu dostupni za prodaju preko web stranice. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV od 25%.
Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši pouzećem. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom ili karticom prilikom preuzimanja robe od GLS kurirske službe.

UVJETI DOSTAVE

SVOJ PAKET PREUZMI NA OTVORENOM

Po zaprimanju obavijesti o predviđenoj dostavi paketa, putem poveznice možeš pristupiti portalu naše dostavne službe GLS-a, te odabrati dostavu paketa na sigurno mjesto (terasa, garaža i slično), čime možeš dodatno osigurati izbjegavanje fizičkog kontakta i postići najveću moguću sigurnost za sebe, a ujedno i za kurire – sukladno tome pozivamo te da odabereš ovu opciju ako je to moguće.

Dostava se vrši GLS kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16. Dostava na otoke se vrši jednom po rasporedu navedenom ispod.

 

Svaki naručeni artikl kurirska služba dostavlja u najkasnijem roku od sedam radnih dana (najčešći slučaj je u roku od 24h od procesuirane narudžbe). Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.

Dostava unutar Hrvatske iznosi 40 kn. Cijenu poštarine moguće je vidjeti prilikom naručivanja, unutar košarice.

Trenutno dostavljamo samo unutar Republike Hrvatske.

Prilikom preuzimanja pošiljke/paketa kupac je dužan vizualno pregledati izgled paketa te ima pravo odbiti preuzimanje pošiljke. Kupac je dužan po preuzimanju pošiljke fizički provjeriti sadržaj paketa te, u slučaju da neki od naručenih artikala nedostaju, odmah, a najskasnije u roku od 72 sata o tome obavijestiti Tommy d.o.o. (Lunaria) Protekom roka od 72 sata kupac gubi pravo prigovora da naručeni proizvod nije bio u isporučenoj pošiljci/paketu, te će se smatrati da mu je naručeni proizvod fizički predan u posjed.

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

Tommy d.o.o.
Domovinskog rata 93
21000 Split, Hrvatska
Tel : +385 (0)21 600 306

e-mail: podrska@lunarianightwear.com

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda 2 godine je na trgovcu. U prvih 6 mjeseci od kupovine trgovac snosi trošak vještačenja ukoliko je vještačenje potrebno kako bi se dokazao materijalni nedostatak.

RJEŠAVANJE SPOROVA

 Za sve što nije regulirano ovim Ugovorom primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima. Sve sporove iz ovog Ugovora ugovorne strane pokušat će riješiti sporazumno. Svi sporovi ili zahtjevi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica, u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti su suda u Splitu, uz primjenu mjerodavnog materijalnog hrvatskog prava.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 15 dana od datuma isporuke proizvoda.
Zbog trenutne situacije vezane za Covid-19, rok za raskid ugovora te zamjene produžujemo na 28 dana od datuma isporuke.
Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u PDF-u obliku.

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Povrat i jednostrani raskid ugovora možete najaviti mailom na podrska@lunarianightwear.com. Molimo vas da pritom navedete broj narudžbe, ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršeno plaćanje narudžbe. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu, a za narudžbe plaćene pouzećem, sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi trošak povrata, a Tommy d.o.o. (Lunaria) trošak slanja zamjenskog artikla. Zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu ,moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži i zapakiranoj u paket u dodatnoj kutiji. Ukoliko artikl nije vraćen u neoštećenoj originalnoj ambalaži povrat ili zamjena na žalost neće moći biti realizirani.

Stanje vraćenog artikla isključivo je odgovornost kupca. GLS-ovi djelatnici nisu nužno upoznati s pravilima i procedurama tvrtke Tommy d.o.o., već kupci moraju pratiti upute navedene na našim stranicama i na Obrascu za zamjenu i povrat.

Povrat robe se može izvršiti kurirskom službom GLS Croatia d.o.o. na adresu Josipa Jovića 51, 21000 Split Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati mailom na podrska@lunarianightwear.com.
Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

NA VRH